Сценарій «Месників 4» шокував Кріса Гемсворта

30 червня 2018,  02:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт обіцяє, що «Месники 4» будуть ще більш шокуючими, ніж «Месники: Війна нескінченності».

Акторам MCU суворо заборонено розкривати назву і будь-які деталі про очікуваний блокбастер «Месники 4», але це не завадило Гемсворту поділитися своїми емоціями від прочитання його сценарію.

В інтерв'ю для журналу Esquire виконавець ролі асгардыйського бога Тора захопився, як сценаристам вдалося об'єднати стільки персонажів в одному фільмі:

Якщо ви були шоковані [фільмом «Месники: Війна нескінченності»], вважаю, що друга частина буде ще більш шокуючою, але зовсім з інших причин. Це як раз і збило мене з ніг у перший раз, коли я прочитав обидва сценарії, те, як їм вдалося диригувати стількома різними персонажами і дати кожному з них окремі кадри і моменти, і щоб це було на новому рівні і відчувалося свіжим і унікальним — не просто хаотичним, скинутим разом ансамблем цих хлопців.

Актор з великим нетерпінням чекає, коли глядачі побачать наступних «Месників»:

Я напевно перебуваю в ще більшому нетерпінні [перед виходом] другого фільму. [Хочу, щоб люди побачили його. Я просто вважаю, що це ще один крок [вперед].

Також Гемсворт прокоментував в інтерв'ю той знаменитий момент з «Війни нескінченності», коли Тор прибув на Землю і помітив, що Стів (Кріс Еванс) теж відпустив бороду:

Я б хотів сказати, що я був оригіналом, якщо це щось значить. [Кріс Еванс] точно скопіював мене. Досить дешево.

Ви можете переглянути цю веселу зустріч Тора і Стіва посеред поля бою в ТБ-ролику нижче.

Гемсворт повернеться в образі бога грому і блискавок у «Месниках 4», чия прем'єра відбудеться 2 травня 2019 року.

21737 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: