Мон-Ел не повернеться в 4 сезоні «Супергьорл»

29 червня 2018,  20:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці серіалу «Супергьорл» підтвердили, що прощання Кари і Мон-Ела у фіналі 3 сезону поки є остаточним.

Виконавчий продюсер «Супергьорл» Роберт Л. Ровнер розповів в інтерв'ю для TVLine, що вони підвели історію персонажа Мон-Ела, якого втілював Кріс Вуд, до «задовільного завершення»:

Наш план завжди полягав у тому, щоб Кріс був у серіалі два роки. Нам подобалося розповідати історію Мон-Ела, як і історію про нього і Кару. Сподіваємося, що шанувальники відчули, що [його остання сцена] була задовільним завершенням.

Мон-Ел був представлений в 1 серії 2 сезону і виявився принцом ворожої Криптону планети Даксам. Його мати Рея (Тері Гетчер) сюжетної арки 2 сезону хотіла завоювати Землю, але Мон-Ел, закоханий в Кару (Меліса Бенойст), всупереч своєму походженню став захисником свого нового будинку і людства.

Він уже одного разу залишав Землю у фіналі 2 сезону, коли Лена (Кеті МакГрат) заразила атмосферу планети свинцем, щоб перемогти даксамитів. Подорожуючи по космосу, Мон-Ел потрапив в червоточину і опинився в 31 столітті, де одружився на Імрі Ардін (Емі Джексон) і заснував свою супергеройську групу Легіон. Після повернення в 21 століття і возз'єднання з Карою його шлюб зазнав невдачі; він знову став частиною команди Супергьорл, але перемога над Рейн (Одетт Еннейбл) змусила його задуматися про своє призначення, і в результаті Мон-Ел прийняв рішення повернутися до 31 століття, щоб очолити Легіон.

Виконавчий продюсер Джессіка Квеллер порівнює остаточне прощання Кари і Мон-Ела у фіналі 3 сезону з класикою кінематографа «Касабланка»:

У кожного з них є своє геройське призначення в різних часах. Вони прийняли рішення в дусі «Касабланки», поставивши на перше місце те, що для них важливо, — спасіння світу. Це трохи сумно, що її долею є бути героїнею цього часу, а його долею — вести Легіон в іншому часі, але я вважаю, що вони дуже подорослішали, пізнавши одне одного. Вони поважають одне одного і вони поважають рішення, які прийняв кожен з них.

Тим не менш, продюсери не виключають можливість, що в майбутньому Мон-Ел може повернутися для якої-небудь підходящої сюжетної арки, каже Ровнер:

Ми любили працювати з Крісом, тому були б раді, щоб Мон-Ел одного разу повернувся, якщо історія приведе нас до цього, і якщо Кріс буде доступний.

Що ви думаєте з приводу фінальної серії 3 сезону «Супергьорл»? Які почуття у вас викликало прощання Кари і Мон-Ела? Пишіть в коментарях.

«Супергьорл» повернеться з новими серіями восени.

19521 

2 коментаря

eva_prokudina

4 липня 2018, 04:29

Очень хочется видеть его в 4 и последующих сезонах. Тем более, актёр талантливый и покорит многие сердца

0 / 0 
Nastya

8 березня 2019, 21:47

Если честно, то без Мон-Эла стало не очень интересно смотреть, очень жаль, правда, что больше его не будет в этом сериале. 4 сезон как-то вообще разочаровал.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: