Пол МакКартні заспівав хіти The Beatles разом з Джеймсом Корденом

26 червня 2018,  23:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Пол МакКартні став новим гостем популярної рубрики шоу Джеймса Кордена «Караоке в машині», де вони дуетом виконали хіти групи The Beatles.

«Дуже пізнє шоу» представило розширений випуск «Караоке в машині» за участю одного із засновників легендарної групи The Beatles, в рамках якого ведучий та музикант вирушили у подорож рідними місцями МакКартні в Ліверпулі, включаючи вулицю Пенні-Лейн, будинок його дитинства і паб, де The Beatles виступали на початку своєї кар'єри, та влаштували там несподіваний концерт на радість місцевим жителям.

Тепер на знаку Пенні-Лейн на розі вулиці є справжній автограф МакКартні.

Роз'їжджаючи по Ліверпулю, МакКартні та Корден співали такі улюблені по всьому світу пісні, як «Let It Be», «Drive My Car», «Hey Jude», «Penny Lane», «A Hard Day's Night» та «Ob-La-Di, Ob-La-Da».

Під час виконання «Let It Be» Корден розчулився, оскільки його покійний дідусь дуже любив цю пісню.

МакКартні продовжує займатися музикою, і у вересні вийде його новий альбом, який називається «Egypt Station». Минулого тижня були представлені його сингли «I Don't Know» та «Come On to Me», які ви вже можете послухати на Youtube.

Минулого року співака можна було побачити на великому екрані в камео у диснеївському фільмі «Пірати Карибського моря: Помста Салазара», де він зіграв пірата.

2413 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: