Софі Тернер круто читає реп Емінема

25 червня 2018,  20:19 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Софі Тернер є великою фанаткою репера Емінема, що і продемонструвала минулого тижня на «Дуже пізньому шоу».

Джеймс Корден знову відправився до Лондона, щоб записати там декілька спецвипусків свого американського ток-шоу, і запросив у студію Тернер, з якою, за його словами, у них є «спільна одержимість»: Емінем.

Ведучий та актриса поки ще не були разом у караоке, але, на радість глядачам, Тернер була готова зачитати щось з репертуару знаменитого репера.

При цьому актриса зазначила, що вона не просто читає його пісні, а «плює чистий [емінемській] вогонь».

Після чого зірка «Гри престолів» виконала композицію «The Real Slim Shady» з альбому «The Marshall Mathers LP», який вийшов у 2000 році. Так що тепер Емінем може сміливо кликати її виступати на розігріві на своїх концертах.

На «Дуже пізньому шоу» також був присутній лідер групи Foo Fighters Дейв Грол, який був приголомшений реперським виступом актриси.

Як вам реперша Санса Старк? Діліться своїми враженнями від її репу у коментарях.

Наступного року Тернер можна буде побачити на великому екрані в образі телепатки Джин Грей у науково-фантастичному екшені «Темний фенікс», а також вона повернеться у фінальному сезоні «Гри престолів».

7302 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: