Режисер Девід Ф. Сандберг пояснив костюм Шазама

18 червня 2018,  06:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер супергеройського фільму «Шазам» Девід Ф. Сандберг розповів, чому вирішив нарядити свого супергероя у старомодний костюм.

У травні в мережу потрапив перший тизер-постер «Шазама», на якому супергерой у втіленні Закарі Левая постає у своєму червоному костюмі з золотою блискавкою на грудях та білим плащем за спиною.

Раніше фото зі зйомок розкрили, що у Шазама буде короткий, двошаровий плащ з капюшоном, на тлі якого навіть незмінний з часів Першої світової війни костюм Диво-жінки виглядає набагато сучасніше.

Впродовж усього знімального процесу Сандберг тримався осторонь від обговорення костюма Шазама, яке в соцмережах активно вели шанувальники коміксів DC, але після виходу постера він нарешті вирішив відповісти, чому вибрав для цього супергероя саме такий плащ, а не довгий плащ з перезапуску всесвіту New 52:

Я хотів, щоб він виглядав трохи  як старомодний супергерой з золотої ери коміксів. Я вирішив, що це також виділить його з натовпу [інших супергероїв].

Костюм в стилі ретро дійсно робить Шазама менш схожим на Бетмена, Супермена та інших учасників «Ліги справедливості», зате в ньому він трохи нагадує короля рок-н-ролу Елвіса, який теж любив носити короткі білі плащі.

А що ви думаєте з цього приводу? Як вам такий костюм для супергероя нашого часу?

«Шазам» розповість про пригоди 14-річного хлопчика Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який отримує здатність у разі необхідності перетворюватися на дорослого супергероя за допомогою одного чарівного слова.

Українська прем'єра «Шазама», де також зіграють Марк Стронг, Рон Сепас Джонс, Грейс Фултон та Джек Ділан Грейзер відбудеться у квітні 2019 року.

6096 

1 коментар

Firefighter

21 червня 2018, 15:00

Возможно, режиссер решил всех перехитрить, и костюм в фильме окажется не таким как на фото?

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: