Фан-арт «Людини-павука 2» показує Джейка Джилленхола в образі Містеріо

15 червня 2018,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В сіквелі супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» Джейк Джилленхол зіграє суперзлодія Містеріо, і шанувальники вже представили, як актор буде виглядати в його костюмі.

В коміксах Marvel майстер спецефектів Квентін Бек, відомий як Містеріо, носить незвичайний костюм-скафандр з довгим плащем і з величезним шоломом як у космонавта.

Користувач Instagram з ніком spdrmnkyxxiii і величезною фантазією дуже чекає на появу Джілленхол в цьому суперзлодійському образі, тому за допомогою фотошопу створив свій «концепт-арт», який ви можете розглянути нижче.

Один з його підписників припустив в коментарях, що такий костюм стане невичерпним приводом для жартів Людини-павука (Том Голланд) в перервах між поєдинками з Містеріо:

Я вже чую, як @tomholland2013 вимовляє тисячу жартів про «акваріум».

На малюнку суперлиходій виглядає дуже ретро, в дусі 1960-х, коли він дебютував на сторінках коміксу про Людину-павука. Дизайнери кіновсесвіту Marvel Studios напевно зроблять його костюм більш сучасним і відповідним передовим технологіям MCU, тому не чекайте, що Містеріо у втіленні Джилленхола буде саме таким.

Тим не менш, як вам актор в образі класичного суперзлодія зі світу Людини-павука? Залишайте свої враження у коментарях.

Прем'єра «Людини-павука 2», режисером якого буде Джон Воттс, відбудеться у липні 2019 року.

7010 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: