Галь Гадот об'єднається з Двейном Джонсоном у фільмі «Red Notice»

15 червня 2018,  17:42 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головну жіночу роль в екшн-трилері «Red Notice» виконає зірка «Диво-жінки» Галь Гадот, і Двейн Джонсон дуже радий такій компанії.

Скала особисто повідомив у Instagram новину про те, що компанію йому в новому фільмі складе сама Диво-жінка:

Я написав ім'я Галь на своїй візуальній дошці 6 тижнів тому. А сьогодні вона офіційно є моєю колегою по «Red Notice».

Гадот і Джонсон раніше з'явилися разом в двох фільмах популярної франшизи про гонщиків «Форсаж 5» (2011) і «Форсаж 6» (2013), так що новий проект буде для них довгоочікуваним возз'єднанням.

Актор описує «Red Notice» як «міжнародний екшен-трилер про пограбування, чиї події розвиваються у світі мистецтва з мільярдами доларів».

Режисером і сценаристом цієї історії буде Роусон Маршалл Тербер. Для них з Джонсоном це буде третя спільна кіноробота після комедійного бойовика «Півтора шпигуна» і прийдешнього екшену «Хмарочос», який вийде в кіно у липні.

Також Скеля написав, що до нього і Гадот в «Red Notice» незабаром приєднається ще одна зірка:

У мене є ще одне ім'я з візуальної дошки, яке завершить наше тріо. Один чувак, побачити якого зі мною і з Галь в цій глобальній пригоді, я вважаю, світ буде в захваті. Це буде весело.

Кого б ви хотіли побачити третім у цій зоряній компанії? Пишіть імена улюблених акторів в коментарях.

Цієї весни Джонсон рятував світ від гігантських тварин-мутантів у фантастичному екшені «Ремпейдж», а через місяць буде рятувати свою екранну сім'ю в бойовику «Хмарочос». Також ви зможете побачити актора в 4 сезоні серіалу «Футболісти», де він виконує головну роль.

Минулого літа Гадот стала всесвітньою сенсацією після виходу на екрани першого сольного фільму про супергероїню «Диво-жінка», а восени вона знову втілила Діану Прінс в «Лізі справедливості». В майбутньому актриса повернеться в своєму супергеройському образі в «Диво-жінці 2» і повнометражному «Флеші».

Прем'єра фільму «Red Notice» відбудеться улітку 2020 року.

3737 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: