Warner Bros. попросили Райана Рейнольдса повернути кільце Зеленого ліхтаря

31 травня 2018,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після чергового зневажливого жарту про «Зеленого ліхтаря» компанія Warner Bros. потребувала, щоб Райан Рейнольдс склав свої повноваження у якості їхнього супергероя.

Рейнольдс, який зіграв у провальному супергеройському екшені «Зелений ліхтар» в ролі Гела Джордана, неодноразово критикував цей фільм, але, схоже, у «Дедпулі 2» він зайшов занадто далеко.

В одній зі сцен після титрів Вейд Вілсон повернувся назад в минуле і застрелив Рейнольдса, який читав сценарій «Зеленого ліхтаря», викресливши даний фільм з його (свого) біографії і свого таймлайна.

Через два дні після виходу «Дедпула 2» у світовий прокат компанія Warner Bros. звернулася до Рейнольдса в своєму офіційному Twitter з наполегливим проханням:

Пробач, @VancityReynolds, але ми хочемо повернути кільце.

На що актор відповів в дусі Дедпула:

Ну, якщо б ми всі спочатку користувалися [контрацептивним кільцем] NuvaRing, ми не опинилися б в цьому безладі. #Дедпул2

Так що якщо у вас в душі ще жевріла надія коли-небудь побачити Рейнольдса в зеленому супергеройському костюмі, то тепер ви можете з нею офіційно попрощатися.

Та й неколи йому рятувати всесвіт DC, коли на майбутнє у нього намічені проекти студій 20th Century Fox та Marvel «Дедпул 3» і «Сила Ікс».

Квитки на сеанси «Дедпул 2» ви знайдете в нашій афіші.

3026 

1 коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: