Трейлер картини «Дике життя» з Кері Малліган та Джейком Джилленхолом

24 травня 2018,  01:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер режисерського дебюту Пола Дано «Дике життя», головні ролі в якому виконали номінанти на премію «Оскар» Кері Малліган і Джейк Джилленхол.

Драма «Дике життя» є екранізацією роману Річарда Форда, в якому розповідається про те, як 14-річний Джо Брінсон переживає розлучення своїх батьків Джанетт та Джеррі в 1960-х роках в невеликому містечку штату Монтана.

Коли Джеррі втрачає роботу і сенс життя, він залишає дружину-домогосподарку та їх сина й відправляється боротися з вогнем на канадському кордоні. Будучи змушений швидко подорослішати, Джо стає свідком того, як його мати намагається втриматися на плаву і в результаті знаходить собі нового чоловіка.

Роль Джо виконує актор Ед Оксенбульд, відомий завдяки фільмам «Александр і жахливий, безрадісний, лажовий день» і «Візит».

Його батьків, які розлучаються, втілюють Малліган, номінована на «Оскар» за драму «Виховання почуттів», і Джилленхол, номінований на «Оскар» за фільм «Горбата гора».

Адаптацією роману Форда також займалася Зої Казан, з якою Дано працював над картиною «Рубі Спаркс».

На початку року Дано представив свій режисерський дебют на кінофестивалі «Санденс», а в цьому місяці він був показаний в рамках 71-го Каннського кінофестивалю.

У світовий прокат драма «Дике життя» вийде восени, але у неї поки немає дати української прем'єри.

2963 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: