Новий ТБ-ролик і три постери «Дедпул 2» від IMAX

15 травня 2018,  00:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов ексклюзивний ТБ-ролик фантастичного екшену «Дедпул 2» від компанії IMAX, де «більше означає краще».

Офіційний синопсис фільму «Дедпул 2», в якому Райан Рейнольдс повертається в образі самого балакучого і невразливого найманця:

Виживши після майже фатальної атаки великої рогатої худоби, понівечений шеф-кухар їдальні Вейд Вілсон щосили намагається втілити свою давню мрію — стати найгарячішим барменом Мейберрі, а також навчитися справлятися з втраченим почуттям смаку. Прагнучи відновити свою жагу до життя та свій конденсатор потоку, Вейд повинен битися з ніндзя, якудзою і зграєю сексуально агресивних собак, поки він подорожує по світу, щоб дізнатися про важливість сім'ї, дружби й смаку, і разом з цим намагається відкрити в собі нову пристрасть до пригод й заробити бажаний титул «Найкращого коханця в світі» на кавовій кружці.

Компанію Рейнольдсу в другій шаленій пригоді складають Морена Баккарін, Джош Бролін, Зазі Бітц, Бріанна Хілдебранд, Стефан Капічіч, Білл Скарсгард, Террі Крюс, Джуліан Деннісон і ТіДжей Міллер.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею й побачити інші постери фільму Девіда Літча.

Допрем'єрні покази «Дедпула 2» стартують в деяких містах України з 15 травня. У широкий український прокат, включаючи кінотеатри IMAX, фільм виходить 17 травня.

Квитки на сеанси «Дедпул 2» ви можете придбати на нашому сайті.

3321 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: