Олександр Скічко зустрів день народження у Львові разом з «11 дітей з Моршина»
Ось що значить ближче до Моршина!

3 травня 2018,  15:42 | Новини фільмів

Кастинг на головні ролі авантюрної комедії «11 дітей з Моршина» від продюсера «DZIDZIO КОНТРАБАС»  у Львові зібрав удвічі більше людей аніж в Києві. Таке враження, що тільки лінивий не прийшов спробувати свої сили. Наймолодшому учаснику тільки виповнилося 5!

Олександр Скічко, не зважаючи на свій день народження, приїхав до Львова, щоб особисто познайомитися з майбутніми героями стрічки. Його привітали не тільки продюсер Сергій Лавренюк та режисер Аркадій Непиталюк, а й головна героїня  «DZIDZIO КОНТРАБАС» Олена Лавренюк з донькою.

Це було незабутньо! Коли до тебе підходить дитина, якій 5 років і починає вітати з днем народження, ти просто танеш. Дякую усіх хто завітав на кастинг!

Олександр Скічко, герой фільму «11 дітей з Моршина»

Ми планували продовження в 111 дітей  з Моршина, але доведеться робити 1111! Львів, ви поклали нас лопатки і зробили своїми фанатами! Також ми дякуємо Планеті Кіно за призи і Форум Львів за теплий прийом.

сказав Сергій Лавренюк, продюсер

Результати кастингу будуть оголошені наприкінці травня на сторінках соціальних мереж фільму. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

1691 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: