Вийшов другий тизер українського фільму «БОБОТ»

15 березня 2018,  15:54 | Новини фільмів

Пропонуємо подивитися другий офіційний тизер української фантастичної стрічки «БОБОТ», знятою студією Mental dRive за підтримки Держкіно України. Фільм вийде на широкі екрани влітку 2018 року.

Як зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко:

Українське кіно продовжує набирати обертів. Особливо радію, що нарешті почав розвиватися такий сучасний і досить актуальний у світі жанр, як фантастика. Я впевнений, що «БОБОТ» однозначно знайде свого глядача і продовжить історію успіху українського кіно у прокаті. Тизер зацікавлює, чекаємо на фільм.

Разом з командою ми спробували вигадати неймовірно великий космічний всесвіт для цього фільму, частину якого ви побачите у «Боботі». Ця історія про те, що можна досягнути всього, якщо впевнено робиш перший крок і не здаєшся. У фільмі використано музику Олега «Фагот» Михайлюти (фронт-мен гурту ТНМК) та інших талановитих вітчизняних композиторів, яка органічно доповнює сюжет картини. Ми дуже сподіваємося, що нам вдалося створити видовищну стрічку, яка зможе захопити усіх кому близька фантастика і хто закоханий у спецефекти.

Максим Ксьонда, режисер

Ми замахнулися на досить високий рівень сучасної графіки та якісних спецефектів. Можу з впевненістю сказати, що той обсяг, який ми плануємо реалізувати, а це майже половина хронометражу усього фільму, в Україні ще ніхто до нас не робив. Окрема подяка діджитал-оператору lifecell і торговій марці STRUM, без яких ми не змогли б застосувати інновації та сучасні технології.

розповів Олексій Москаленко, продюсер
1832 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: