Український трейлер фільму «Третя хвиля зомбі»

5 березня 2018,  13:10 | Оновлення

З'явився український трейлер драматичного фільму жахів «Третя хвиля зомбі», який стартує в кінотеатрах України з 15 березня:

Епідемія загадкового вірусу перетворює людей на зомбі. Лікарям вдалося розробити вакцину, яка дозволяє інфікованим потворам повертатись до людського існування. Виявилось, що переважна частина «хворих» піддається лікуванню, хоча і після зцілення зберігає пам’ять про свої звірства. Решта залишаються не зціленними і утримуються в спеціальних в’язницях-таборах. Тих, хто одужав, уряд намагається повернути до суспільства, але не кожен готовий бачити поряд з собою потвору, яка зжерла їхнього сина, доньку, чоловіка, дружину… Та й що думають самі екс-зомбі, чи не хочуть вони реваншу за свої муки в таборах, чи не сумують вони за колишнім «життям», єдиним сенсом якого були пошуки свіжої плоті – поки не ясно. Напруга наростає, вибух неминучий…

Світова прем’єра відбулась на МКФ у Торонто, де викликала шквал захоплених рецензій. Критики відзначили цікаву концепцію проекту і його сильну драматичну складову.

1581 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...