Кадри 13 серії 3 сезону «Легенди завтрашнього дня»

23 лютого 2018,  00:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ріп Гантер і Воллі Вест об'єднуються на нових кадрах 13 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня».

На екрани ще не встигла вийти 12 серія, як канал The CW за допомогою нових кадрів розкрив, що у 13 серії «Легенд» повернуться два старих персонажі: Ріп Гантер (Артур Дарвілл) – супергерой що мандрує у часі і дуже швидкий хлопець Воллі Вест (Кейнан Лонсдейл), також відомий як Кід Флеш.

Серія називається «No Country for Old Dads» («Старим татам тут не місце»), а її офіційний синопсис каже:

Після того як Даркі взяли його у заручники, Рей об'єднується з Норою, щоб полагодити Тотем Землі в Східній Німеччині у 1960-х роках, де вони стикаються віч-на-віч з молодою та більш смертоносною версією Деміена.

У серії також зіграють Кейті ЛотцБрендон РутЕмі ПембертонДомінік ПерселлМейсі Річардсон-СеллерсНік ЗаноТала АшНіл МакДонафКортні ФордДжесс Макаллан та Вентворт Міллер, частину з яких можна побачити на кадрах нижче.

Сюжетна арка Тотема Землі почнеться у 12 серії «Прокляття Тотема Землі», чий промо-ролик і кадри були представлені раніше. Вона вийде на екрани 27 лютого за українським часом.

Прем'єра серії «Старим татам тут не місце» відбудеться через тиждень, 6 березня.

3543 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: