Скарлетт Йоханссон закінчила зйомки в «Месниках 4»

14 січня 2018,  16:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки Чорної вдови в фільмах «Месники: Війна нескінченності» і «Месники 4» добігли кінця.

В грудні дублерка Гайді Манімейкер опублікувала в Instagram кілька спільних закулісних фотографій зі Скарлетт Йоханссон, повідомивши, що вони вішають костюм Чорної вдови в шафу на невизначений час:

Отже, це кінець зйомок для нас в «Месниках»! Я просто хочу сказати величезне спасибі цій дивовижній жінці, яка така ж добра і прекрасна всередині, як і зовні. Спасибі тобі за дивовижний рік, СЙ!!! #avengersinfinitywar #avengers3 #avengers4 #avengers #scarlettjohansson #heidimoneymaker #blackwidow #marvel #mcі #таквдячнатобі

Перший трейлер прийдешньої частини MCU «Месники: Війна нескінченності» розкрив, що Наташа Романова стала блондинкою з короткою стрижкою, але оскільки деталі сюжету обох супергеройських екшенів братів Руссо тримаються в таємниці, знімки Манімейкер були зроблені кілька років тому і показують її разом з Йоханссон за лаштунками фільму «Перший месник: Протистояння».

Свої зйомки в прийдешніх «Месниках» також завершили Джеремі Реннер і Елізабет Олсен. Реннер на честь цього поділився прощальним відео, а Олсен – відео, де її Червона відьма літає.

Прем'єра фільму «Месники: Війна нескінченності» відбудеться 3 травня 2018 року, а «Месників 4» – 2 травня 2019.

4434 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: