Тизер трейлера і новий постер «Месники: Війна нескінченності»

28 листопада 2017,  22:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Війна нескінченності» вийде вже завтра! А поки дивимося його тизер.

«Все, що ви знаєте... Все, що ви бачили... Все, що ви уявляли... Це все вело до цього моменту.»

Компанія Marvel Studios вирішила завершити осінь з вибухом, повідомивши за допомогою оригінального тізера, що повноцінний трейлер картини «Месники: Війна нескінченності» прибуде цієї середи, 29 листопада.

Тизер згадує попередні фільми MCU, показує, як зібралися разом Месники і Вартові, а також реакцію на їх трейлери звичайних шанувальників, які записували і викладали свої емоції в Інтернет.

Слідкуйте за оновленнями KinoFilms.ua, щоб першими подивитися трейлер в оригіналі і в українському дубляжі.

Деталі сюжету «Месники: Війна нескінченності» поки не розголошуються, але очікуємо, що разом з трейлером буде оприлюднений і його офіційний синопсис. Фільм покаже епічне протистояння Месників і Вартових Галактики з лиходієм Таносом і його Чорним орденом, які хочуть поневолити всесвіт.

Месників знову зіграють Роберт Дауні мол., Кріс Еванс, Кріс Гемсворт, Скарлетт Йоханссон, Джеремі Реннер, Марк Руффало, Том Голланд, Ентоні Макі, Дон Чідл, Пол Беттані, Елізабет Олсен і Пол Радд.

В образах Вартових на екрани повернуться Кріс Претт, Зої Салдана, Карен Гіллан, Дейв Батіста, Він Дизель, Бредлі Купер і Пом Клемент'єфф.

До них приєднаються Том Гіддлстон, Семюел Л. Джексон, Кобі Смолдерс, Бенедикт Камбербетч, Чедвік Боузман і Тесса Томпсон.

Таноса втілить Джош Бролін, якого вже можна було побачити в даному образі в кількох сценах «Вартових Галактики» і в сцені після титрів «Месники: Ера Альтрона».

Режисерами блокбастера є Ентоні і Джо Руссо, які зняли «Перший месник: Протистояння».

Помилуватися на всіх супергероїв MCU у свіжій фотосесії для Vanity Fair ви можете тут.

В український прокат «Месники: Війна нескінченності» вийде 3 травня 2018 року.

2261 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: