Що показали сцени після титрів фільму «Ліга справедливості»?

18 листопада 2017,  15:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В кінці супергеройського екшену «Ліга справедливості» вас очікують одразу дві сцени після титрів.

Якщо ви ще не дивилися «Лігу справедливості», то далі читайте на свій ризик, оскільки тут присутні СПОЙЛЕРИ.

У «Лізі» Бетмен (Бен Аффлек) і його команда, куди увійшли Диво-жінка (Галь Гадот), Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер) і Кіборг (Рей Фішер), вирішують воскресити Супермена (Генрі Кавілл), щоб він допоміг їм у битві з лиходієм Степпенвулфом (Кіаран Хайндс), задумавшим перетворити Землю на Пекло.

Знайомство Супермена з іншими супергероями відбувається не дуже гладко, швидко перетворюючись в їх битву, в рамках якої Флеш, найшвидша людина на планеті, виявляє, що криптоніанець володіє не менш швидкою реакцією, ніж він сам. Після в ході вирішального протистояння з Степпенвулфом нас знову повертають до цієї теми, коли Флеш і Супермен евакуюють мирних жителів з поля битви, показуючи, що вони в принципі не поступаються один одному по швидкості, а Супермен ще й обганяє Флеша по силі.

Тому в першій сцені після титрів, створеній в комедійному ключі, Баррі Аллен і Кларк Кент вирішують раз і назавжди з'ясувати, хто з них швидше. Якщо виграє Супермен, Флеш поведе всю Лігу на ненависний йому бранч, а якщо виграє Флеш, то він зможе потім всім розповідати, що перевершив Супермена.

Результат цього змагання залишається за кадром, але сподіваємося, що в наступних фільмах DCEU ми побачимо супергероїв під час бранчу, або задоволеного Флеша, який кожному перехожому розповідає про те, що переміг Супермена.

Друга сцена після титрів є більш серйозною і показує, як у гавані стоїть шикарна яхта, на яку спрямовується Дезстроук (Джо Манганьєлло) у своєму помаранчево-чорному костюмі.

На яхті його чекає лисий Лекс Лютор (Джессі Айзенберг), перед яким найманець знімає свою маску, розкриваючи свою зовнішність — у Дезстроука є борода, така ж сива, як і волосся на голові, а його праве око закрите пов'язкою.

Лютор бажає скористатися послугами Слейда Вілсона, розповідаючи, що раз супергерої створили свою Лігу справедливості, то і суперзлодіям варто зробити те ж саме, натякаючи на основу Ліги несправедливості.

Оригінальними членами лиходійської Ліги в коміксах DC разом з Лютором і Дезстроуком були Харлі Квінн (Марго Роббі), Жінка-кішка і Отруйний плющ, які зберуться разом в «Сиренах Готем-Сіті»; Джокер (Джаред Лето), який дебютував у DCEU «Загоні самогубців»; Чорна манта (Яхья Абдул-Марін II), який з'явиться в «Аквамені»; а також Пінгвін, Бейн, Дволикий і Зворотний Флеш, яких ми вже зустрічали в різних екранізаціях даних коміксів.

Чи стане на їх бік Чорний Адам (Двейн Джонсон), у якого буде свій персональний фільм, залишається лише здогадуватися.

Читаємо нашу рецензію на «Лігу справедливості». Ви вже можете побачити супергеройський екшен Зака Снайдера в українських кінотеатрах.

2736 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: