Крістофер Пламмер замінить Кевіна Спейсі у фільмі «Усі гроші світу»

15 листопада 2017,  01:13 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Рідлі Скотт вирішив перезняти всі сцени біографічної драми «Усі гроші світу» з участю Кевіна Спейсі.

В світлі скандалу навколо Спейсі, якого звинувачують в сексуальних домаганнях, Скотт і продюсери Ден Фрідкін і Бредлі Томас небезпідставно злякалися, що це відіб'ється на прийомі глядачами їх нової кінокартини «Усі гроші світу», де Спейсі зіграв ключову роль, і вирішили замінити його Крістофером Пламмером, пише Deadline.

«Усі гроші світу» розповідають історію викрадення онука Жана Пола Гетті — найбагатшої людини в світі, відомого своєю маніакальною скупістю. Мати дитини Гейл Харріс благає його заплатити викуп, але, до загального шоку, Гетті каже, що не дасть ні копійки.

В даній історії Спейсі втілив цього багатого скупаря, і для їх схожості актора зістарили, грунтовно загримировав, тому в трейлері (див. нижче) його зовсім не впізнати.

Компанію йому склали Мішель Вільямс, яка зіграла Гейл Харріс, і Марк Волберг, який втілив співробітника служби безпеки Гетті Флетчера Чейса, що допомагає Гейл у пошуках сина.

Незважаючи на важливість ролі старшого Гетті в «Усі гроші світу», у нього буде не так і багато екранного часу, і повідомляється, що Спейсі завершив свої зйомки у фільмі десь за 10 днів, так що Скотт планує швидко впоратися з перезйомками, в яких також братимуть участь Вільямс і Волберг.

За цікавим збігом, роль викраденого онука Джона Пола Гетті III виконує Чарлі Пламмер, але вони з Крістофером не родичі, а тільки однофамільці.

На початку місяця від співпраці зі Спейсі відмовилася компанія Netflix. Актор виконує головну роль у серіалі «Картковий будинок» і знявся в її новій картині «Гор».

Українська прем'єра драми «Усі гроші світу» запланована на 22 лютого 2018 року. Поки невідомо, як перезнімання позначаться на даті виходу фільму, але Скотт планує встигнути завершити його ще до американської прем'єри, яка відбудеться наприкінці грудня.

3152 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: