Секретні камео фільму «Тор: Рагнарок»

5 листопада 2017,  23:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройському екшені «Тор: Рагнарок» несподівано з'явився один дуже відомий голлівудський актор.

Обережно, якщо ви ще не дивилися фільм, то далі присутні СПОЙЛЕРИ.

Коли Тор (Кріс Гемсворт) прибуває до Асгарду, перемігши Суртура, то виявляє, що Один (Ентоні Хопкінс), який насправді не Одін, а Локі (Том Хіддлстон), влаштував святкування на честь свого хоробро загинувшого на полі бою сина. Він встановив величезну статую Локі у центрі міста і тепер лежить на лежаку, їсть фрукти і дивиться п'єсу, присвячену його хоробрій загибелі, яка нібито сталася під час подій «Тор: Царство темряви».

Тут камеру переводять на сцену, і, до загального здивування, вмираючого Локі у цій п'єсі грає сам Метт Деймон!

Тепер ясно, чому Деймон зіпсував інтерв'ю Гемсворта на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», куди актор прийшов у рамках промо-туру свого третього сольника. Це був хитрий план разом пропіарити фільм, не розкриваючи, що в ньому з'явиться Деймон. Шкода, що Тора у виставі на замовлення Одіна/Локі не зіграв Джиммі Кіммел. Зато асгардійцем, який схилився над Деймоном в образі Тора, виявився Люк Гемсворт, старший брат Кріса.

Більш того, Одіна в цій постановці зіграв зірка «Парку Юрського періоду» Сем Ніл, чия роль весь цей час трималася в секреті. Також Ніл відомий завдяки одній з головних ролей у фільмі режисера Тайкі Вайтіті «Полювання на дикунів».

Що стосується камео Вайтіті, що зняв «Тор: Рагнарок», то режисер подарував свій голос каменеподібному гладіаторові Коргу, якого Тор зустрічає на Сакаарі перед поєдинком з Халком (Марк Руффало), а також він, примірявши костюм для захоплення руху, зіграв Суртура. Озвучив демона Кленсі Браун.

У фільмі є дві сцени після титрів, одна з яких підводить до довгоочікуваних «Месників: Війна нескінченності». Докладніше про ці сцени читайте тут.

В український прокат «Тор: Рагнарок» вийшов 2 листопада, так що ви вже можете побачити все це на власні очі в найближчому кінотеатрі.

6529 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: