Фотосесія Райана Гослінга 20-річної давності

19 жовтня 2017,  17:15 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила давня і дуже стильна чорно-біла фотосесія юного Райана Гослінга.

Зірка фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» опинився в світі шоу-бізнеса в дуже юному віці, коли в 12 років відправився на відкрите прослуховування «Клубу Міккі Мауса» від каналу Disney, де згодом грав разом з Брітні Спірс, Джастіном Тімберлейком і Крістіною Агілерою.

У 1995 році Гослінг з'явився в серії «Чи боїшся ти темряви?», потім ще знявся у восьми різних серіалах, а в 1997 році, коли акторові виповнилося 17, він отримав одну з основних ролей у молодіжному серіалі «На хвилі успіху».

Саме в той час, напередодні його головної ролі в «Молодості Геракла», Гослінг потрапив в об'єктив відомого фотографа Тіма Лейса з Торонто.

На фото актор постає в двох різних образах: в чорному пальті і чорній футболці з зачесаним назад волоссям і з кокетливою посмішкою, а також більш серйозним, одягнений в сорочку і з прямим каре, яке було дуже модним в той час.

Саме з цим каре Гослінга можна було побачити на телеекрані в образі молодого Геракла рік потому, після чого актор відправився підкорювати велике кіно.

Зараз Гослінга можна побачити в кінотеатрах у фантастиці Дені Вільньова «Той, хто біжить по лезу 2049», де він втілив головного героя. Як і завжди, ви можете прочитати нашу рецензію на «Той, хто біжить по лезу 2049».

4199 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: