Ведмежатко Паддінгтон знов заговорить голосом Володимира Зеленського (дивимося другий український трейлер)

13 жовтня 2017,  12:46 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Популярний актор, продюсер, телеведучий, художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський вдруге взяв участь в українському озвучанні фільму «Пригоди Паддінгтона 2», який вийде на екрани 18 січня.

Чарівне ведмежа, головний герой доброї і веселої сімейної комедії «Пригоди Паддінгтона 2», заговорить хрипким голосом з упізнаваним тембром.

Це дуже давня дружба, я познайомився з Паддінгтоном три роки тому і був вражений цим милим та добрим звірятком, яке постійно потрапляє у різні пригоди. Коли я дізнався про другу частину, то звичайно ж погодився на нову зустріч і можу сказати, що пригоди ведмедика стали ще крутішими і яскравішими. Такий же доброзичливий, щирий та відкритий Паддінгтон подарує незабутні емоції та розсмішить усіх дітей.

розповів Володимир Зеленський

Доречі, сьогодні, 13 жовтня Паддінгтон святкує свій День Народження! Паддінгтон та його український голос – Володимир Зеленський – запрошують усі українські родини подивитися трейлер, оцінити вишукану українську мову головних героїв і разом прийти в кінотеатри на сімейний фільм у січні наступного року!

2179 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: