Вілл Сміт і компанія за лаштунками «Аладдіна»

12 жовтня 2017,  17:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вілл Сміт поділився веселим селфі зі знімального майданчика рімейка «Аладдін».

У новій диснеївській інтерпретації знаменитого мультфільму «Аладдін» Сміту дісталася роль улюбленця глядачів — джина Джинні, який живе в чарівній лампі і виконує три бажання свого господаря. Але коли лампа потрапляє до рук вуличного злодія Аладдіна, вони з Джинні стають справжніми друзями, і Джинні допомагає хлопцеві справити враження на принцесу Жасмін, а після вони разом рятують світ від підступного візира Джафара.

На початку осені, коли стартували зйомки рімейка, Сміт опублікував у своєму Facebook класне селфі з молодими колегами Міною Массуд, Наомі Скотт і Марваном Кензарі:

Ми тільки що почали зйомки «Аладдіна», і я хочу представити вам, хлопці, нашу нову сім'ю... Мена Массуд/Аладдін, Наомі Скотт/Принцеса Жасмін, Марван Кензарі/Джафар, а я тут включаю свого Джинні. Поїхали!

Як показує фото, Сміту довелося збрити свою фірмову борідку заради ролі казкового джина. З нетерпінням чекаємо побачити його в синьому вбранні.

Також компанію акторів у кадрі складуть Назім Педрад (Далія), Біллі Магнуссен (Принц Андерс), Нуман Аджар (Накім) і Навід Негабан (Султан).

Режисером цього музичного рімейка є Гай Річі.

У світовий прокат «Аладдін» вийде 24 травня 2019 року.

1461 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: