У «Фантастичних звірях 2» з'явиться Ніколас Фламель

7 жовтня 2017,  02:22 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитого чарівника Ніколаса Фламеля у фільмі «Фантастичні звірі 2» зіграє мексиканський актор Бронтіс Ходоровскі.

Ім'я Фламеля згадувалося у першій книзі і фільмі «Гаррі Поттер і філософський камінь». І тепер сайт Pottermore повідомляє, що у нас буде шанс з ним познайомитися, оскільки цей легендарний чарівник, натхненний реально існуючим алхіміком з таким же ім'ям, з'явиться в сіквелі «Фантастичних звірів і де їх шукати».

Події «Фантастичних звірів 2» будуть відбуватися в 1927 році, і до того часу Фламелю, відкривачу філософського каменю, з якого можна робити еліксир життя, вже стукне 600 років. Він був близьким другом Албуса Дамблдора, якого в сіквелі втілить Джуд Лоу, так що очікуємо побачити їх в кадрі разом.

Також акторський склад фільму поповнився такими акторами і персонажами: Вольф Рот втілить героя на ім'я Шпільман, Вікторія Йетс зіграє Банті, Дерек Рідделл – Торквіла Треверса, Поппі Корбі-Хмар – Розьє, а Корнелл Джон – Арнольда Гусмана. Прізвища Треверс і Розьє напевно звучать знайоме для шанувальників Поттеріани, оскільки вони належали двом Смертежерам, які служили лордові Волдеморту.

Разом з ними до касту «Фантастичних звірів 2» приєдналися Джессіка ВільямсНеймовірна Джессіка Джеймс») і Фіона ГлескоттОселя зла»), але їх ролі поки не розкриваються.

В образі магозоолога Ньюта Скамандера, який все ще залишається головним героєм цієї історії, на екрани повернеться Едді Редмейн.

Кетрін Вотерстон, Ден Фоглер і Елісон Судол знову втілять його друзів Тіну Голдштейн, Якоба Ковальські і Куїні Голдштейн. Езра Міллер – Криденса Бербоуна.

Нових важливих персонажів Лету Лестранж і старшого брата головного героя Тесея Скамандера зіграють Зої Кравіц і Каллум Тернер.

Злодіювати в образі Геллерта Гріндевальда буде Джонні Депп.

Українська прем'єра «Фантастичних звірів 2», якими займається Девід Йейтс, очікується 15 листопада 2018 року.

4780 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: