Дені Вільньов може зняти «Клеопатру»

29 вересня 2017,  03:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступним проектом Дені Вільньова може стати історична картина «Клеопатра».

Вільньов знаходиться на ранній стадії переговорів зі студією Sony Pictures з приводу того, щоб очолити «Клеопатру», пише Variety.

Стрічка буде заснована на книзі Стейсі Шифф «Cleopatra: A Life» і розповість про могутню єгипетську правительцю, чиє життя «було багате на політичні і сексуальні інтриги», як каже опис книги на Amazon.

Клеопатра двічі була заміжня за своїми братами, і у неї були діти від двох найвидатніших римлян свого часу — Юлія Цезаря та Марка Антонія. Навколо неї ходило чимало дивовижних легенд, але фільм збирається сконцентруватися на тому, як вона намагалася разом з Антонієм створити нову імперію, але це призвело до смерті їх обох.

В останні роки у зв'язку з цим проектом згадується ім'я Анджеліни Джолі, але поки невідомо, чи зіграє вона в ньому, або ж на роль Клеопатри вирішили знайти іншу акторку.

В кінці 2014 року, коли хакери зламали сервери Sony і у мережу потрапило листування продюсерів Скотта Рудіна і Емі Паскаль, що займаються «Клеопатрою», Рудін назвав Джолі «зіпсованим поріддям з мінімальним талантом», так що може статися, що ми не побачимо Джолі в образі єгипетської цариці. Хоча все-таки сподіваємося, що вони зможуть знайти спільну мову, адже складно уявити актрису, яка більше підходить на цю роль.

Найвідомішою екранізацією життя Клеопатри на сьогоднішній день є кінокартина 1963 року з Елізабет Тейлор в ролі єгипетської правительки і Річардом Бертоном в ролі Антонія, яка була удостоєна 4 премій «Оскар».

Вільньов відомий завдяки фільмам «Полонянки», «Сікаріо» і «Прибуття», за останній із яких отримав номінацію на «Оскар». А наступного тижня в кінотеатри виходить його продовження культової наукової фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049».

1250 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: