«Молодий Шелдон» став найбільш популярним дебютом для ситкому за останні 6 років

27 вересня 2017,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єрну серію комедійного серіалу «Молодий Шелдон» подивилося понад 17 мільйонів глядачів.

Прем'єра спін-оффу «Теорії великого вибуху», який розповість про дитячі роки Шелдона Купера, відбулася цього понеділка і залучила майже на 5 мільйонів глядачів більше, ніж пілотна серія самої «Теорії», яка вийшла на екрани 10 років тому.

Глядачі віком від 18 до 49 поставили пілотній серії «Молодого Шелдона» оцінку 3,8 і разом з аудиторією 17,2 мільйона, включилися під час прем'єри, це є «неймовірним досягненням для серіалу-новачка», пише The Hollywood Reporter.

Ситком став комедійною прем'єрою з найбільшою кількістю глядачі з моменту виходу «Двох дівчат на мілині» у 2011 році і самим високо оціненим з прем'єри «Божевільних» у 2013 році.

Тим не менш, успіх «Молодого Шелдона» може виявитися швидкоплинним. На сайті IMDb спін-офф отримав всього 6,2 бала, що виглядає не дуже добре. Тим паче на фоні 8,3 балів «Теорії великого вибуху».

Головного героя серіалу — юного генія Шелдона — втілює в серіалі 9-річний Іен Ермітаж. Незважаючи на те, що цього року він вперше з'явився в кіно і на телебаченні, в його фільмографії вже присутній серіал «Велика маленька брехня», який нещодавно отримав 8 премій «Еммі», і фільми «Скляний замок», «Наші душі вночі» і «Мене тут немає», де він зіграв з володарями «Оскара» Брі Ларсон, Дж.К. Сіммонсом та іншими відомими акторами.

Його екранну сім'ю втілюють Ленс БарберУ Філадельфії завжди сонячно»), Зої ПерріСкандал»), Реган РевордАмериканська сімейка») і Монтана Джордан.

Друга серія «Молодого Шелдона» вийде на екрани 2 листопада. А ви збираєтеся його дивитися?

1354 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: