Невпізнанний Кевін Спейсі в байопіку «Усі гроші світу»

26 вересня 2017,  03:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий кадр біографічної драми «Усі гроші світу» показує дворазового лауреата премії «Оскар» Кевіна Спейсі в образі жадібного нафтового магната.

В кінокартині «Усі гроші світу» Спейсі втілює американського промисловця Жана Пола Гетті, який є одним з перших в історії доларових мільярдерів.

Але фільм розповість не про його вражаючу кар'єру, а про скандальну сторінку його життя – у 1973 році в Римі був викрадений його 16-річний онук Пол Гетті III (Чарлі Пламмер), але забезпечений дідусь протягом п'яти місяців відмовлявся платити за нього викуп, говорячи: «У мене чотирнадцять онуків, якщо я сьогодні заплачу один пенні, тоді у мене буде чотирнадцять викрадених онуків».

Кадр, який ви можете побачити вище, показує, що Спейсі в гримі Гетті упізнати практично неможливо. Для цієї ролі йому також довелося кульгати, що можна мигцем побачити в першому трейлері, який представлений нижче.

Зневірену мати викраденого Гейл Харріс, яка буде намагатися вмовити скупого магната поділитися статком, щоб повернути онука, втілює тут 4-кратна номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс.

Допомагати їй визволити сина буде співробітник безпеки Гетті Флетчер Чейс у виконанні Марка Волберга, на рахунку якого 2 номінації на «Оскар».

І, між іншим, режисером кінокартини виступає Рідлі Скотт, 4 рази номінований на «Оскар»; так що ця історія цілком ймовірно буде претендувати на різні премії Американської кіноакадемії в прийдешньому нагородному сезоні.

Українська прем'єра фільму «Усі гроші світу» очікується 22 лютого 2018 року.

1609 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: