Дженніфер Лоуренс хотіла зіграти Серену в «Пліткарці»

21 вересня 2017,  20:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка «Оскара» Дженніфер Лоуренс проходила проби на роль Серени ван дер Вудсен в підлітковій драмі «Пліткарка».

Лоуренс могла опинитися в самому центрі драми Верхнього Іст-Сайда в серіалі «Пліткарка», якому позавчора виповнилося 10 років.

Творець серіалу Джош Шварц розкрив в інтерв'ю для Vulture, що майбутня зірка великого екрану проходила прослуховування на ставшу пізніше культовою роль Серени:

Тоді ми цього не розуміли, але Дженніфер Лоуренс дійсно хотіла зіграти Серену і брала участь в прослуховуванні. Цю історію нам передали з других вуст, але нам сказали, що вона точно була на пробах і засмутилася, що не отримала роль.

Продюсер і сценарист «Пліткарки» додав:

Ми вже не пам'ятаємо, бачили ми [її проби] чи ні. Це було десять років тому, а скільки їй було, років 15?

В результаті Серену зіграла Блейк Лайвлі, яка була на 3 роки старшою за Лоуренс. І ця роль стала для Лайвлі проривом.

Те, що Лоуренс не отримала роль в «Пліткарці» в результаті зіграло їй на руку. Серіал протримався в ефірі до 2012 року, і до цього часу на рахунку актриси вже була одна номінація на «Оскар» за «Зимову кістку», а також ролі Містик і Кітнісс Евердін у фільмах «Люди Ікс: Перший клас» і «Голодні ігри», які виявилися для неї успішними франшизами. Будучи зайнятою в «Пліткарці» вона б не встигла знятися у всіх цих проектах.

Цікаво, що кілька років тому Лоуренс все-таки втілила Серену, але вже зовсім іншу, в драматичному фільмі «Серена» режисера Сюзанни Бір.

Зараз володарку «Оскара» можна побачити в кіно в напруженому трилері «Мати!» Даррена Аронофскі.

2124 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: