Саша Лейн приєдналася до «Хеллбоя»

16 вересня 2017,  03:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Американської красуньки» Саша Лейн зіграє в новому «Хелбої».

Прийдешній «Хеллбой», який стане перезапуском франшизи, розпочатої у 2004 році Гільєрмо дель Торо, покаже протистояння героя з пекла з Кривавою королевою Німуе, здатної знищити весь світ.

Головну роль у фільмі виконує зірка «Дуже дивних справ» Девід Харбор, і цього тижня був оприлюднений перший офіційний погляд на його Хелбоя.

Героїню Лейн, яка приєдналася до проекту в серпні, звуть Еліс Монахен, повідомляє The Hollywood Reporter.

У коміксах Хеллбой рятує Еліс від фей, які її викрали. Внаслідок часу, проведеного разом з феями, вона знаходить деякі надприродні здібності.

Злодійку Німуе зіграє Мілла Йовович, а прийомним батьком Хелбоя професором Тревором Бруттенхолмом стане Іен МакШейн.

Нещодавно фільм залишив Ед Скрейн, оскільки в коміксах його герой повинен бути азіатом і його кастинг викликав хвилю обурення з боку прихильників цієї історії.

Минулого року Лейн дебютувала у великому кіно з кінокартиною «Американська красунька», яка стала для актриси миттєвим проривом. На сьогоднішній день у неї в майбутніх проектах на сайті IMDb значаться вже вісім фільмів, включаючи «Хелбоя».

Також в майбутньому вона зіграє в комедії «Магазинні злодії світу» з Джо Манганьєлло, науково-фантастичному екшені «Зрушення по фазі» з Алісією Вікандер і драмі «The Miseducation of Cameron Post» з Хлоєю Грейс Морец.

У світовий прокат «Хеллбой», яким займається режисер «Спуску» і «Гри престолів» Ніл Маршалл вийде 11 січня 2019 року.

2502 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: