Псайлок може повернутися у фільмі «Люди Ікс: Темний фенікс»

15 вересня 2017,  23:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівія Манн натякнула на свою появу в супергеройському екшені «Люди Ікс: Темний фенікс».

У «Людях Ікс: Темний фенікс» повертаються багато хто з персонажів «Людей Ікс: Апокаліпсис», і Псайлок може бути однією з них.

Коли журналіст каналу MTV під час San Diego Comic-Con запитав Манн про її участь у фільмі франшизи про мутантів, вона відповіла ухильно, натякнувши, що поки не може про це говорити:

Я можу сказати, що мене про це просили, і я не пам'ятаю, [що мені можна відповідати]. Мені треба щось сказати. Я просто повторюю те, що мені написали в повідомленні. В ньому йшлося: «Ухиляйся від відповіді».

Актриса дуже любить Псайлок і готує свою розширену версію не увійшовшої у фінальний монтаж «Людей Ікс: Апокаліпсис» сцени битви, в якій разом з нею знімався Ніколас Холт, що втілює Звіра:

Шанувальники побачили лише чверть її [крутості]. [Саймон Кінберг] сказав минулого року, що я можу прийти на [студію] Fox, коли у мене буде час, і змонтувати їх сама, чим я обов'язково займуся! Оскільки ми дуже важко над цим працювали, я і персонаж Ніка Холта. З нетерпінням чекаю на це.

Події «Людей Ікс: Темний фенікс» будуть розвиватися навколо молодої мутанткі Джин Грей, яка втрачає контроль над своїми здібностями і перетворюється на руйнівну сутність Темний фенікс, здатну знищити весь світ.

В образі Джин на екрани повернеться Софі Тернер, а також компанію їй складуть Джеймс Макевой, Майкл Фассбендер, Дженніфер Лоуренс, Джессіка Честейн, Еван Пітерс, Тай Шерідан, Коді Сміт-Макфі, Александра Шипп і Холт.

Режисером фільму виступає Саймон Кінберг.

Зараз Манн зайнята промо-туром мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм», який виходить на екрани наступного тижня.

Українська прем'єра «Людей Ікс: Темний фенікс» очікується 1 листопада 2018 року.

2112 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: