Детальний погляд на гладіаторський костюм Тора у фільмі «Тор: Рагнарок»

5 вересня 2017,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пара нових кадрів супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» дозволяє краще розглянути гладіаторські обладунки Тора.

« — Багато чого сталося, поки ми не бачилися. Я втратив свій молот ніби вчора, так що спогади ще свіжі. А потім я вирушив у подорож самопізнання...»

Попередні кадри третього сольника марвелівського бога не показували новий костюм Тора (Кріс Хемсворт) у повний зріст, а тепер ми бачимо, що його гладіаторський образ завершують шкіряні штани в такому ж стилі і колірній гамі, розписані червоними символами з лівої сторони, як і обладунки.

Ноги Тора захищають різні щитки, які він, як, напевно, і щит з булавою, знайшов десь на звалищі планети Сакаар, куди занесла його доля.

Червоний плащ героя тут погано видно, але він там точно є. Зрозуміло, не такий розкішний, як у попередніх фільмах, але все ж.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею і роздивитися його зблизька.

Для порівняння, ось костюм Тора з його першого сольника, який вийшов на екрани в 2011 році. Тоді у асгардійського бога був величний плащ, руки були закуті в метал, та й зачіска була як з реклами L'Oréal.

А ось його не менш захищений наряд з «Тора 2: Царство темряви», де були змінені в основному деталі і доданий «захист спереду», якщо раптом вороги будуть використовувати заборонені прийоми.

Який з цих костюмів вам подобається найбільше? Пишіть в коментарях.

Новий міжнародний трейлер супергеройського екшену Тайкі Вайтіті, де з'являється Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), дивіться тут.

До прем'єри фільму «Тор: Рагнарок» залишилося трохи менше двох місяців. У кіно він прибуде 2 листопада.

5330 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: