Дивимося пріквел фантастики «Той, хто Біжить по лезу 2049» з Джаредом Лєто

31 серпня 2017,  00:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джаред Лєто знявся в короткометражному приквелі до фантастики «Той, хто Біжить по лезу 2049».

Трохи більше місяця залишилося до прем'єри очікуваного фантастичного сіквелу «Той, хто Біжить по лезу 2049», чиї події будуть відбуватися 30 років опісля подій культового фільму Рідлі Скотта. І щоб заповнити прогалину між цими двома розділами однієї історії, студія Warner Bros. Pictures поділилася короткометражкою «2036: Світанок Nexus», яка відправляє нас до Лос-Анджелесу 2036 року.

Картина показує офіційну розмову майбутнього антагоніста «Того, хто біжить по лезу 2049» Ніандера Воллеса у втіленні Лєто з представниками уряду.

Його персонаж заявляє, що вірить у життя, і хоче, щоб було знято заборону з виробництва реплікантів, прийнята в 2023 році для того, щоб уберегти світ від хаосу і війни.

Так приходить ера Nexus — нової серії реплікантів, які зовні є копією дорослої людини, але володіють більшою силою, спритністю та інтелектом, який варіюється в залежності від моделі.

Компанію Лєто в короткометражному пріквелі склав Бенедикт Вонг, відомий завдяки ролі Вонга в «Докторі Стренджі».

Українська прем'єра «Того, хто біжить по лезу 2049», знятого Дені Вільньовом, за участю Райана Гослінга і Харрісона Форда відбудеться 5 жовтня.

1515 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: