Милі Кіт Харінгтон і Гвендолін Крісті за лаштунками «Гри престолів»

29 серпня 2017,  15:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гри престолів» Гвендолін Крісті поділилася милим закулісним фото з Кітом Харінгтоном.

На честь завершення сезону 7 «Гри престолів» виконавиця ролі Бріенни Тарт опублікувала у Twitter забавне селфі з серйозним Джоном Сноу:

Будь ласка насолоджуйтеся цим знімком КІТА і МЕНЕ #ПОЗУЄМО @GameOfThrones

У фінальній серії сезону «Дракон і вовк» Санса (Софі Тернер) відправила Брієнну замість себе на зустріч з Серсеєю (Ліна Хіді), де героїня також зіткнулася з двома своїми давніми знайомими — Псом (Рорі МакКанн), якого залишила помирати, і Джеймі Ланністером (Ніколай Костер-Вальдау), якого колись супроводжувала в Королівську гавань, і ці зіткнення пройшли досить напружено.

В інтерв'ю для The New York Times Крісті підкреслила, що в своїх вчинках і, зокрема, у відносинах з ворогами вона завжди керується честю і має надійний моральний компас:

У вас є жіночий персонаж, який немилий, некрасивий, несексуальний, непривабливий у звичайному розумінні, але у неї є дуже привабливий внутрішній світ, світ, який міцно прив'язаний до морального компасу. Вона дуже зосереджена на тому, щоб присвятити своє життя службі на благо інших. Вона цілеспрямована і безкорислива, і це рідкісна комбінація.

«Гра престолів» із своїм заключним сезоном повернеться на екрани у 2018 році.

3622 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: