У Львові «Шляхетні волоцюги» зупинили рух на Площі Ринок

16 серпня 2017,  17:05 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

У Львові розпочалися зйомки авантюрної комедії «Шляхетні волоцюги» про славетних львівських відчайдух режисера Олександра Березаня за сценарієм Дмитра Наумова та Тараса Боровока.

Дія стрічки відбувається у довоєнному Львові у 1938-39 роках. Поштовхом до написання сценарію стала польська стрічка 1939-го року, де вперше прозвучала популярна пісня «Тільки у Львові». Проте фільм Олександра Березаня не є сучасною версією польського.

По-перше, це сучасний фільм, а по-друге – український. І я би не називав його ремейком, а скоріше, який створюється за мотивами відомої польської кінострічки Міхала Вашинського, що надихнула авторів на написання цього сценарію. Але у нас залишилась основна канва.

зазначив режисер

Загалом знімання триватиме півтора місяці у Львові та Києві.

Ми зніматимемо в історичній частині Львова: на площі Ринок, вулиці Вірменській, Личаківському кладовищі, Домініканському соборі та інших упізнаваних місцях міста. А у Києві будуватимемо деякі об’єкти для ключових сцен, а також літатимемо на повітряній кулі.

пояснив продюсер Геннадій Богук

«Шляхетні волоцюги» – один із переможців 9-го пітчингу Держкіно. На великі екрани стрічка вийде восени наступного року.

Виробництво компанії «Ганзафільм», продюсер стрічки Геннадій Богук. У ролях Ірина Гришак, Павло Кружнов, Юрій Хвостенко, Іван Шаран, Олег Примогенов, Ксенія Ніколаєва. Яскраві образи в епізодах втілять Брати Гадюкіни, які насамперед виконають у стрічці ряд веселих батярських пісень.

719 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: