Марго Роббі може зіграти у Квентіна Тарантіно

7 серпня 2017,  02:12 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Квентін Тарантіно запропонував роль у своєму майбутньому фільмі зірці «Загону самогубців» Марго Роббі.

Творець «Кримінального чтива» зустрічався з Роббі з приводу ролі актриси Шерон Тейт у своєму поки що безіменному і частково біографічному проекті про вбивства так званої «сім'ї Чарльза Менсона», пише Deadline.

У 1969 році Тейт, будучи при цьому на восьмому місяці вагітності, і ще чотири людини були по-звірячому вбиті Менсоном і його послідовниками в її власному будинку в Лос-Анджелесі.

Досить поставити фото Роббі поруч з фото Тейт, щоб зрозуміти, наскільки ідеальним вибором на цю роль вона є, але офіційного підтвердження про участь актриси у фільмі Тарантіно поки немає.

Нещодавно повідомлялося, що режисер також звертався з цією історією до Бреда Пітта і Дженніфер Лоуренс. Не уточнюється, чи пропонував він Лоуренс ту ж роль, що і Роббі, або ж володарка «Оскара» може зіграти там когось іншого.

Ті ж джерела говорять, що Семюел Л. Джексон втілить в цьому фільмі одного з ключових персонажів.

У найближчому майбутньому Роббі зіграє в трилері «Термінал» і байопиках «Прощай, Крістофер Робін» і «Я, Тоня». Після актриса повернеться в образі суперзлодійки Харлі Квінн в «Сиренах Готем-сіті» і «Загоні самогубців 2».

2605 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: