Джейсон Момоа відсвяткував день народження на зйомках «Аквамена»

4 серпня 2017,  20:02 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня народження Джейсона Момоа на зйомках «Аквамена» очікував приємний сюрприз.

1 серпня Момоа виповнилося 38 років, і оскільки він зараз зайнятий зйомками у своєму сольному супергеройському екшені «Аквамен», його дружина Ліза Боні разом з донькою Лолою і сином Накоа вирішили влаштувати йому сюрприз, приїхавши на знімальний майданчик з привітаннями і цілою групою гавайських воїнів, адже Момоа родом з Гаваїв.

Після актор поділився щасливою фотографією з сім'єю, воїнами і тортом у формі Аквамена, який сидить верхи на величезному фіолетовому морському конику, у своєму Instagram. Поруч він написав, що це був найкращий день народження в його житті:

Я ще ніколи не отримував такого сюрпризу у своєму житті. 38 — найкращий день народження. Люблю вас, моя дружина, мої діти, мої друзі, і ОХАНА (сім'я) мій каст і знімальна група. Махало (спасибі) за вашу турботу. Це було так чудово. Махало всім воїнам. Це була велика честь. #приголомшений #коріння #зв'язок #моєплем'я

За кілька тижнів до цього Момоа був присутній на конвенції Comic-Con, де разом з колегами по «Лізі справедливості» Беном Аффлеком, Галь Гадот, Езрою Міллером і Реєм Фішером представив новий трейлер, а також свій сольник «Аквамен», який знімає Джеймс Ван.

Показавши світу трейлер супергеройського екшену Зака Снайдера, актор сказав:

Така честь бути в «Лізі справедливості». Люблю тебе San Diego Comic-Con. Посилаю любов шанувальникам і махало за вашу підтримку. Шалено люблю Зака, махало за те, що вибрав мене.

І додав:

Вітаю, Джеймс Ван, ти зробив відмінну роботу. Тебе не вистачало.

В образі короля Атлантиди Момоа можна буде побачити восени в «Лізі справедливості», чия прем'єра відбудеться 16 листопада. «Аквамен» вийде на екрани в 2018 році.

2488 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: