У гостросюжетному екшені «Викрадення» Холлі Беррі продемонструє все, на що здатна жінка

31 липня 2017,  14:26 | Статті | Автор: SpaceMonkey

У кар'єрі Холлі Беррі було багато касових хітів і помітних ролей, найбільш відомі – «Люди Ікс» і «Бал монстрів», за який Беррі отримала заслужений Оскар. У свої 50 Беррі все ще лишається однією з найбажаніших жінок Голлівуду. В цьому році актриса знялася у трьох фільмах.

В екшені «Викрадення» Холлі Беррі виконує роль жінки, у якої звичайного літнього дня зловмисники викрадають дитину. Героїня Беррі не сподівається на поліцію або чиюсь допомогу, їй ніколи чекати, і вона сама вступає в погоню за викрадачами. Вона не зупиниться ні перед чим і здатна зайти дуже далеко, неважливо наскільки це буде законно, адже на кону життя її сина.

Насичений переживаннями трилер із захоплюючими погонями та красивими екшен-сценами створювали продюсери «Солт» і «Трансформерів». Режисером картини виступив Луїс Пріето, відомий за ремейком фільму «Дилер» Ніколаса Віндінга Рефна і роботою над кримінальним серіалом «Стартап». Сценарій написав Кнейт Лі (Гуолтні), який також є ко-сценаристом очікуваного в наступному році «Люди Ікс: Нові мутанти». Захоплюючий сюжет доповнює майстерна робота оператора Флавіо Мартінеса Лабіано, що працював з видовищними фільмами «Мілина» та «Повітряний маршал». Фільм вже отримав досить високі оцінки глядачів на тестових показах.

Холлі Беррі має двох дітей від різних шлюбів: 9-річну дочку Налу Аріелу і 3-річного сина Масео Роберта. У недавньому інтерв'ю журналу People актриса заявила, що вірить, що почуття професійного задоволення робить жінку кращою матір'ю, а розвинені материнські якості допомагають досягти більших успіхів у кар'єрі. До ролі у фільмі «Викрадення», сказане стосується безпосереднім чином, адже передати весь спектр емоцій жінки, що опинилася в подібній ситуації, могла тільки справжня мати.

Побачити «Викрадення» на великих екранах українці зможуть 10 серпня.

2052 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: