Марк Волберг і Чарлі Ханнем вирушать на «Потрійний кордон»

31 липня 2017,  02:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазовий номінант на премію «Оскар» Марк Волберг веде переговори з приводу ролі в трилері «Потрійний кордон».

Бен Аффлек залишив багатообіцяючий «Потрійний кордон» минулого тижня, оскільки хоче приділити більше часу своєму здоров'ю і родині, і компанія Netflix запропонувала його роль в ній Волбергу, повідомляє Deadline.

Очікується, що у фільмі зіграють зірка «Синів Анархії» Чарлі Ханнем, зірка «Трону: Спадщина» Гаррет Хедлунд і Педро Паскаль з «Гри престолів».

Єдиною підтвердженою актрисою в списку є Адріа Архона зі «Справжнього детектива», яка була в проекті з самого початку.

Раніше в «Потрійному кордоні» збиралися взяти участь Джонні Депп, Том Харді, Ченнінг Татум, Махершала Алі і Кейсі Аффлек одночасно з братом, але ніхто з них так і не дочекався зйомок.

Режисером кінокартини, чиї події будуть розвиватися в прикордонній зоні між Парагваєм, Аргентиною і Бразилією, де орудує організована злочинність, виступає Джей Сі Чендор. Він відомий завдяки отримавшим визнання кінокартинам «Межа ризику», «Не згасне надія» і «Найжорстокіший рік».

Сценарій «Потрійного кордону» написав володар 2 «Оскарів» Марк Боал.

Зйомки фільму стартують в серпні і будуть проходити на Гаваях і в Колумбії.

Волберга все ще можна побачити в кінотеатрах в науково-фантастичному екшені «Трансформери: Останній лицар», а в кінці року він повернеться в комедії «Хто в домі тато 2».

Ханнем нещодавно зіграв у пригодницькому байопіку «Загублене місто Z» і фентезійному екшені Гая Річі «Король Артур: Легенда меча». Хедлунд виконає головну роль у драмі «Тягар», а Паскаль з'явився в фентезі «Велика стіна», повернеться в 3 сезоні «Нарко» і візьме участь у шпигунському екшені «Kingsman: Золоте кільце», який вийде на екрани у вересні.

Серед останніх робіт Архони значаться трилер «Експеримент „Офіс“», серіал «Смарагдове місто» і прийдешня фантастика «Тихоокеанський рубіж 2».

Прем'єра «Потрійного кордону» очікується у 2019 році.

2949 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: