В українські кінотеатри прибудуть нові фільми Даррена Аронофскі і Александра Пейна

29 липня 2017,  03:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі побачать драматичний триллер Даррена Аронофскі «Мати!» та фантастичну комедію Александра Пейна «Зменшення».

«Мати!» з Дженніфер Лоуренс у головній ролі прибуде в українські кінотеатри 14 вересня, одночасно з усім світом, повідомляє офіційний сайт прокатної компанії B&H Film Distribution, яка займається дистрибуцією фільмів Paramount Pictures в Україні.

Новий трилер від режисера фільмів «Реквієм за мрією» і «Чорний лебідь» повідає про те, як поява незнайомців у будинку сімейної пари серйозно порушує мирний уклад їхнього життя.

Компанію Лоуренс в ній складуть Хав'єр Бардем, Мішель Пфайффер і Донал Глісон.

Перш за «Мати!» представлять на кінофестивалях в Торонто і Венеції.

Кілька годин тому Аронофскі написав у Twitter, що його «Мати!» отримала рейтинг R (18+) за «тривожний зміст насильства, деякі сцени з сексуальністю, оголеністю і грубою мовою».

Відкриє 74-й Венеціанський кінофестиваль фільм «Зменшення», знятий дворазовим володарем премії «Оскар» Пейном, який відомий завдяки кінокартинам «Нащадки» і «Небраска».

«Зменшення» розповідає про звичайну сімейну пару, яка прагне кращого життя. Коли світ стикається з кризою перенаселення планети, вчені розробляють радикальний спосіб вирішення проблеми: зменшення росту людей до декількох сантиметрів. Повіривши в нові можливості, обіцяні зменшеним світом, подружжя вирішується на ризикований експеримент.

Головних героїв фільму втілять Метт Деймон і Крістен Віг.

Українська прем'єра «Зменшення» відбудеться у січні 2018 року.

961 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: