Ченнінг Татум зіграє в музичній комедії Джозефа Гордона-Левітта

1 липня 2017,  01:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ченнінг Татум і Джозеф Гордон-Левітт очолили каст музичної комедії «Пілоти» («Wingmen»).

Кінокомпанії Universal припав до душі сценарій комедії для дорослих «Пілоти», який Гордон-Левітт написав разом зі сценаристом «Мачо і ботана» Майклом Беколлом, і вона збирається його екранізувати.

Фільм розповість про двох пілотів, які приземляються в Лас-Вегасі, де їх чекають смішні пригоди. Джерела, близькі до проекту, повідомляють, що він буде створений в стилі «Ідеального голосу» та бродвейського мюзиклу «Книга мормона», де прозвучать 100 хітів з нальотом дорослого гумору.

Цих пілотів втілять Татум і Гордон-Левітт, пише Variety.

Гордон-Левітт також виступить режисером «Пілотів». Для нього це буде друга режисерська робота після дебютної мелодраматичної комедії «Пристрасті Дон Жуана».

Нещодавно Татум знову озвучив Супермена в мультфільмі «Лего. Фільм: Бетмен». Скоро в США виходить у прокат кримінальна комедія Стівена Содерберга «Вдача Логанів», де він зіграв з Адамом Драйвером і Деніелом Крейгом а восени його можна буде побачити в кінотеатрах в шпигунському екшені «Kingsman: Золоте кільце».

Минулого року Гордон-Левітт отримав схвальні відгуки за втілення Едварда Сноудена в байопіку «Сноуден». Серед його майбутніх проектів значаться військова драма «K Troop», сімейна комедія про маппет «Fraggle Rock» і науково-фантастичний трилер «Sovereign».

Коли почнуться зйомки «Пілотів», не повідомляється.

956 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...