Хейлі Стайнфелд подружиться з Бамблбі

11 червня 2017,  22:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Хейлі Стайнфелд веде переговори з приводу головної ролі в спін-оффі «Трансформерів» Бамблбі.

Поки про спін-офф «Бамблбі» відомо лише те, що він буде пріквелом франшизи і розповість про життя відомого жовтого автобота на Землі, який вперше з'явився на великому екрані в «Трансформерах» 2007 року, до зустрічі з Семом Вітвікі (Шайа ЛаБаф).

Так що нам залишається лише здогадуватися, де і як улюблений глядачами трансформер зустріне друга в особі дівчини, яку, як пише Deadline, може зіграти Стайнфелд.

Сценарій до «Бамблбі» написала Христина Ходсон, а його ідея була народжена в кімнаті сценаристів Майкла Бея студії Paramount.

Зніме спін-офф Тревіс Найт, режисер мультфільму «Кубо і легенда самурая», двічі номінованого на «Оскар».

Продюсувати фільм Бей разом з Стівеном Спілбергом і Лоренцо Ді Бонавентурою.

Стайнфелд нещодавно зіграла в драмі «Майже сімнадцять», яка отримала схвальні відгуки від глядачів і критиків і принесла актрисі першу номінацію на «Золотий глобус». Пізніше Стайнфелд з'явиться на великому екрані в музичній комедії «Ідеальний голос 3».

В український прокат «Бамблбі» вийде 7 червня 2018 року. Раніше ви зможете побачити жовтого автобота в «Трансформерах: Останній лицар», які виходять в кіно 22 червня.

1168 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: