Про що говорить сцена після титрів «Піратів Карибського моря: Помста Салазара»?

27 травня 2017,  00:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сцена після титрів «Піратів Карибського моря: Помста Салазара» натякає на повернення давнього персонажа. Обережно, спойлери.

Не поспішайте покидати зал після перегляду п'ятих «Піратів Карибського моря», оскільки їх творці сховали в кінці титрів одну цікаву сцену, яка говорить про те, що в наступному фільмі повернеться знаменитий злодій Деві Джонс (Білл Найі).

Спочатку на екрані з'являється сплячий Вілл Тернер (Орландо Блум), якого син Генрі (Брентон Твейтс) за допомогою Тризубця Посейдона звільнив в «Піратах Карибського моря: Помста Салазара» від прокляття, що робило його капітаном «Летючого голландця». Він лежить в ліжку з дружиною Елізабет Свонн (Кіра Найтлі), з якою щойно возз'єднався після 10 довгих років розлуки.

Раптом хтось заходить в їхню кімнату, змушуючи Вілла прокинутися. В кадрі рука виявляється у вигляді клешні, що належить Джонсу. Він наближається до ліжка, і Вілл прокидається вдруге, цього разу по-справжньому. Розуміючи, що то всього лише кошмар, він знову засинає. От тільки, якщо це дійсно був сон, звідки під його ліжком взялися мокрі морські черепашки, які ростуть на Джонсі і команді «Летючого голландця»?

Вперше цей лиходій з'явився в «Піратах Карибського моря: Скриня мерця» і продовжував злодійничати протягом наступного фільму «Пірати Карибського моря: На краю світу». Саме його монстр Кракен відправив на той світ капітана Джека Спарроу (Джонні Депп) і його улюблену «Чорну перлину». Але у фіналі третьої частини Вілл поклав цьому край, проткнувши серце Джонса і ставши капітаном «Летючого голландця». Прокляття було знято, чи могло воно заодно повернути лиходія з пекла?

Щоб дізнатися, чи живий Джонс, нам доведеться дочекатися виходу «Піратів Карибського моря 6», а це може бути ще років 5 незнання.

Зате ви вже можете подивитися в кіно «Пірати Карибського моря: Помста Салазара», нашу рецензію на яких читайте тут.

5616 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: