Х'ю Джекман не знав про існування росомах

21 травня 2017,  22:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Як не дивно, на початку своєї супергеройської кар'єри Х'ю Джекман вважав росомаху вигаданою твариною.

Джекман грав невразливого мутанта Росомаху у франшизі «Люди Ікс» на протязі 17 років, поки не пропрощался зі своїм супергероєм в «Логані» на початку весни, але до своєї участі в цій епопеї він не знав, що росомахи — реальні істоти.

Цього тижня актор зізнався в цьому в інтерв'ю для Associated Press, сказавши, що спершу для створення образу Росомахи надихався поведінкою вовків (англ. мовою слова «wolf» і «wolverine» звучать схоже):

Я не знав, що існують росомахи. Я буквально і збентежено проводив двотижневе дослідження вовків [для фільму «Люди Ікс»]. Три тижні я репетирував, знімався і був наданий собі. Пам'ятаю, як проходив мимо кінотеатру IMAX в Торонто, і там показували документальний фільм про вовків, і я подумав: «Мені треба піти його подивитися».

Почалися зйомки «Людей Ікс», і режисер Брайан Сінгер зауважив, що із зображенням Росомахи щось не так, згадує Джекман:

Він сказав: «Ти смішно ходиш, в чому справа?» І я сказав: «Я робив його схожим на вовка». Він продовжує: «Ти ж знаєш, що ти не вовк, правда?» Я сказав: «Але ж немає такої істоти, як росомаха».

Після чого режисер послав актора в зоопарк, щоб він подивився, як рухаються справжні росомахи. Ось так Джекману і вдалося чудово передати їх звіриний початок на великому екрані.

Якщо ви раптом забули або не знаєте, як виглядають справжні росомахи, ви знайдете їх зображення тут.

Через кілька днів на Blu-ray вийде очікувана чорно-біла версія фінального супергеройського екшену Джекмана «Логан», трейлер до якої ви можете подивитися на нашому сайті.

1316 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: