Фільм «DZIDZIO Контрабас» змінив свого режисера

11 травня 2017,  20:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисером української комедії «DZIDZIO Контрабас» в результаті став Олег Борщевський.

На зйомках фільму «DZIDZIO Контрабас» продюсер Сергій Лавренюк представив нового режисера:

Це наш режисер Олег Борщевський. Відомий в Україні режисер і кліпмейкер. Думаю, що [разом] ми зробимо класне і смішне [кіно] — в основному смішне, яке буде класним, тому що буде смішним.

Спочатку знімати його повинен був Любимир Левицький, відомий завдяки комедії «#SELFIEPARTY», але він був змушений залишити проект в зв'язку з затримкою знімального процесу, пояснив продюсер:

Зйомки фільму повинні були відбутися восени [2016 року], а 7 березня він повинен був вийти в прокат. Але сніг нам завадив. Режим зйомок був дуже складним, тому ми перенесли його на весну. Ви знаєте, що зараз Любомир Левицький займається великим міжнародним проектом «Egregor», і днями ви побачите готовий трейлер [його] нового фільму.

Тепер в режисерському кріслі проекту знаходиться Борщевський — український кінорежисер і кліпмейкер, який брав участь у створенні кіноальманаху «Закохані в Київ».

Сюжет «DZIDZIO Контрабас» кінематографісти бажають зберегти в таємниці, бажаючи здивувати глядача при безпосередньому перегляді.

Головну чоловічу роль у фільмі виконує Михайло Хома, він же Дзідзьо, а головну жіночу — Олена Лавренюк.

Компанію їм складуть учасники гурту DZIDZIO.

Зараз зйомки «DZIDZIO Контрабас», які тривають вже цілий місяць, проходять під Васильковом Київської області.

Більше інсайда з нашої поїздки на знімальний майданчик української комедії читайте на нашому сайті вже скоро. А ексклюзивні фотографії зі зйомок ви знайдете в нашій галереї.

Українська прем'єра «DZIDZIO Контрабас» відбудеться 31 серпня.

2046 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: