Назва «Месників 4» буде зі спойлером

24 квітня 2017,  13:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер Кевін Файгі розповів, чому у четвертих «Месників» досі немає офіційної назви.

Нещодавно стало відомо, що зйомки «Месників 4» не будуть проходити разом зі зйомками «Месників: Війна нескінченності», як планувалося. Насамперед ці фільми взагалі були двома частинами дилогії з однаковими назвами, але влітку минулого року їх розділили на дві різні історії, перша з яких покаже Війну нескінченності, а про що буде друга залишається лише здогадуватися.

Файгі говорить, що однією з причин відсутності назви у четвертого супергеройського екшену про пригоди наймогутніших марвелівських героїв є небажання студії Marvel зіпсувати для глядачів «Війну нескінченності».

В інтерв'ю для Cinemablend на питання про те, чи буде Танос (Джош Бролін) у «Месниках 4», або ж супергерої впораються з ним за один фільм, продюсер і президент Marvel Studios відповів ухильно, бажаючи зберегти таємницю:

Це два дуже різні фільми. Це все, що я скажу.

Після драматичних подій «Першого месника: Протистояння» в Інтернеті з'явилося багато припущень з приводу того, що хтось із Месників або Вартових Галактики, які до них приєднаються, не переживе сутичку з великим і жахливим Таносом. Невже фільм буде називатися «Месники: Помста за [ім'я загиблого супергероя]»? Подивимося.

Режисерами обох блокбастерів виступають Ентоні і Джо Руссо.

Українська прем'єра «Месників: Війна нескінченності» відбудеться 3 травня 2018 року. «Месники 4» прибудуть в українські кінотеатри рік потому, 3 травня 2019.

1944 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: