Леонардо ДіКапріо, Мартін Скорсезе і Роберт Де Ніро пригледіли спільний проект

23 квітня 2017,  21:54 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо Дікапріо і Роберт Де Ніро хочуть зіграти в адаптації Мартіна Скорсезе «Вбивці квіткового місяця» («Killers Of The Moon Flower»).

Кінокартина, якою зацікавився один з видатних дуетів сучасного кінематографа ДіКапріо і Скорсезе, буде екранізацією однойменної документальної книги Девіда Гренна «Вбивці квіткового місяця: Вбивства в окрузі Осейдж і народження ФБР». Вона розповідає про вбивства представників племені індіанців в Оклахомі, які сталися в першій половині 20 століття після виявлення на їх землях нафти.

Центральними темами історії виступають змова, жадібність і злочин такого рівня, що у них довелося втрутитися федеральним силам. Розслідуванням займався Дж. Едгар Гувер, який таким чином зробив собі ім'я і після залишився на посаді директора ФБР майже на півстоліття.

Минулого року, як повідомляє сайт Deadline, права на адаптацію книги придбала за $5 мільйонів компанія Imperative Entertainment. І тепер цю історію серйозно розглядають ДіКапріо, Де Ніро і Скорсезе, з яким обидва актори працювали неодноразово.

Невідомо, кого в фільмі збираються зіграти ДіКапріо і Де Ніро, але навряд чи перший втілить Гувера — він вже перевтілювався в цю історичну особистість у фільмі Клінта Іствуда «Дж. Едгар».

Сценарій до «Вбивць квіткового місяця» написав Ерік Рот, володар «Оскара» за «Форреста Гампа».

Продюсувати фільм будуть Ден Фрідкін і Бредлі Томас з Imperative, які працюють з Рідлі Скоттом над кримінальною драмою «Всі гроші світу».

ДіКапріо знявся у Скорсезе в «Бандах Нью-Йорка», «Авіаторі», «Відступниках», «Острові проклятих» і «Вовку з Волл-стріт». Зараз вони разом займаються адаптацією трилера «Диявол в білому місті».

У Де Ніро і Скорсезе спільний послужний список ще довший — вони працювали разом вже 9 разів, у тому числі знявши «Таксиста», «Скаженого бика», «Славні хлопці» і «Казино». В їх планах на найближче майбутнє значиться ще один проект — кримінальний байопік «Ірландець», де також зіграють Аль Пачіно і Джо Пеші.

1715 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: