Джек Ніколсон і Крістен Віг зіграють в рімейку «Тоні Ердманна»

10 квітня 2017,  13:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головних героїв американського рімейка німецької комедійної драми «Тоні Ердманн» втілять Джек Ніколсон і Крістен Віг.

Слава торішнього творіння режисера Марен Аде, що отримав у Каннах приз Міжнародної федерації кінопреси, а після — номінації на премії BAFTA, «Золотий глобус» і «Оскар», звернула на себе увагу голлівудських кінематографістів, і студія Paramount вирішила зняти англомовний рімейк цієї драми.

«Тоні Ердманн» розповідає про дивакуватого чоловіка на ім'я Вінфред, який вийшов на пенсію і вирішив налагодити стосунки зі своєю дочкою Інес, що відділилася. Він приїжджає до неї в Бухарест з несподіваним візитом і бачить, що донька стала жахливим трудоголіком. По доброті душевній він починає їй допомагати, представляючись її колегам і друзям Тоні Ердманном — ексцентричним і дуже популярним, за його словами, тренером особистісного зростання, запускаючи таким чином низку неймовірних подій.

Головного героя зіграє в римейку Ніколсон, який не з'являвся на великому екрані з 2010 року, а його екранною дочкою стане Віг.

В оригіналі ці ролі виконали Петер Сімонішек і Сандра Хюллер.

Режисера у американського «Тоні Ердманна» поки немає, але, як повідомляє The Hollywood Reporter, Аде буде його виконавчим продюсером, а допомагати їй будуть Адам МакКей, Вілл Феррелл і Джессіка Елбаум, що разом працювали над комедіями «Зведені брати» і «Телепартач: І знову здрастє!».

Ніколсон є одним з найбільш визнаних голлівудських акторів, який за свою кар'єру був 12 разів номінований і 3 рази отримував «Оскар» за свою гру. Його останніми роботами є «Відступники» Мартіна Скорсезе, «Поки не зіграв у ящик» і «Як знати...».

П'ять років тому Віг була номінована на «Оскар» за сценарій «Подружки нареченої». Цього літа на екрани вийде мультфільм «Нікчемний я 3», де вона озвучила головну героїню.

2311 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: