Хто в «Могутніх рейнджерах» буде супергероєм з нетрадиційною орієнтацією?

22 березня 2017,  21:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Могутні рейнджери» вперше представить на великому екрані супергероя з нетрадиційною орієнтацією.

Перезапуск культового серіалу, що виходить в 90-х, «Могутні рейнджери» збирається не просто переказати історію п'яти проблемних старшокласників, які знаходять космічний корабель і отримують суперздатності, щоб захищати Землю від злісних інопланетян. Кінокартина режисера Діна Ізраелайта вирішила вписати себе в історію, представивши першого супергероя з нетрадиційною орієнтацією.

Сценаристи вирішили, що таким супергероєм буде одна з дівчат — Жовтий рейнджер Тріні. Зіграла її 20-річна американська співачка і актриса Беккі Р., яку ви могли раніше бачити в декількох серіях «Імперії».

І поки Інтернет активно засуджує цю новину, давайте розберемося, як Тріні отримала настільки гучний титул першопрохідника в світі блокбастерів. Про те, що цій героїні подобаються дівчата вона побіжно згадує, коли вся п'ятірка збирається після тренування біля багаття, щоб поговорити відверто. Тріні каже, що часто змінює школи, оскільки батьки змушують переїжджати, і хтось з хлопців запитує, випадково чи не через проблеми з хлопцем. Тріні відповідає, що через проблем з дівчиною, акцентуючи увагу на тому, що її батьки занадто консервативні, щоб це прийняти.

Якщо неуважно слухати і не чекати такого одкровення, то легко можна пропустити цей невеликий момент, що вписав супергероїню в історію великого кіно. Але далі розмови з легким натяком на нетрадиційну орієнтацію Тріні режисер не пішов. В інтерв'ю для The Hollywood Reporter він пояснив це таким чином:

Тріні дійсно піддає сумніву те, ким вона є. Вона ще повністю не зрозуміла цього. Думаю, в цій сцені і в тому, що вона встановлює для всього фільму, відмінно те, що вона каже: «Це нормально». І фільм каже: «Це нормально», і що всі діти повинні бути тими, ким вони є, і знайти своє плем'я.

Схоже, що блокбастери ще не готові до того, щоб їх головні герої на весь голос заявляли про свою нетрадиційну орієнтацію, але вже потихеньку роблять в цьому напрямку перші кроки. Спершу «Красуня і чудовисько» наробили шуму зі своїм ЛеФу, тепер за ними слідують «Могутні рейнджери». Цікаво, коли вже ризикнуть і Marvel DC.

Побачити «Могутніх рейнджерів» в українських кінотеатрах ви зможете вже з 23 березня.

1523 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: