В український прокат виходять «Провини наші» з Майклом Фассбендером

13 березня 2017,  16:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня відбудеться українська прем'єра кримінальної драми «Провини наші » («Афера по-англійськи») з Майклом Фассбендером і Бренданом Глісоном.

«Узи крові безжалісні.»

Кінокартина «Провини наші» повідає про три покоління ірландської сім'ї, чиєю головою є запеклий злочинець, подбиваючий сина піти на останню справу, яка обертається катастрофою.

Офіційний синопсис кримінальної драми:

Чед — чудовий гонщик. Він працює на свого батька, кримінального авторитета, і віртуозно йде від будь-якої погоні. Все йде добре, поки Чед не вирішує зав'язати. Але батько змушує сина піти на останню справу. Ось тільки розкішний особняк, в який залізли грабіжники, належить наймогутнішій людині в Англії. А той не прощає помилок...

Головного героя кінострічки втілює номінант на премію «Оскар» Майкл Фассбендер, а його батька — 3-кратний номінант на премію «Золотий глобус» і володар «Еммі» Брендан Глісон. І це буде вже другий раз, коли ці актори зіграли батька і сина. На початку року вони з'явилися в «Кредо вбивці», де Фассбендер теж виконав головну роль, а батьком його персонажа став Глісон.

Компанію їм складуть Ліндсі Маршал, Джорджі Сміт, Рорі Кіннер, Кілліан Скотт і Шон Харріс.

Режисером драми став Адам Сміт, що працював над серіалами «Молокососи» і «Доктор Хто». Для нього це повнометражний дебют.

Згідно сайту прокатника «Артхаус Трафік», «Провини наші» прибудуть цього тижня в кінотеатри Києва, Вінниці, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Маріуполя, Одеси, Сум, Тернополя, Ужгорода, Харкова і Чернівців. Фільм можна буде подивитися як в українському дубляжі, так і мовою оригіналу з субтитрами.

Світова прем'єра дебютної стрічки Сміта відбулася минулої осені на кінофестивалі в Торонто.

Офіційний український трейлер драми дивіться нижче.

Побачити фільм «Провини наші» у кіно буде можливо з 16 березня.

1042 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: