Марго Роббі зіграє войовничу леді Меріан

7 березня 2017,  23:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Загону самогубців» Марго Роббі втілить головну героїню драматичного екшену «Меріан» («Marian»).

«Меріан» буде спін-оффом пригод Робіна Гуда, який повідає про відважну леді Меріан — його даму серця.

Події фільму розгортатимуться після смерті Робіна Гуда, загиблого під час змови, коли вороги хотіли завоювати його рідну Англію. Герой вмирає на очах у Меріан, після чого вона вирішує вести за собою своїх людей у вирішальній війні. Вона приходить до влади, вступаючи у протистояння, яке не тільки вирішить долю королівства, але і змусить героїню одягти мантію коханої людини. Таким чином вона сама стає легендою.

Згідно сайту Deadline, це буде мікс «Хороброго серця» і «Гри престолів», що звучить багатообіцяюче.

Роббі не тільки втілить в «Меріан» головну героїню, яку адаптували спеціально під неї, а й буде продюсувати кінокартину за допомогою своєї компанії LuckyChap Entertainment.

Продюсерами фільму також виступають Дональд Де ЛайнПограбування по-італійськи», «Першому гравцеві приготуватися») і Емі ПаскальМисливці за привидами», «Людина-павук: Повернення додому»).

Автором сценарію є Піт Беррі, для якого це буде повнометражний дебют.

В цьому році Роббі можна буде побачити в байопіку «До побачення, Крістофер Робін» і драматичному трилері «Термінал». Зараз актриса зайнята зйомками ще однієї біографічної драми «Я, Тоня», де втілює відому фігуристку Тоню Хардінг, і напіванімаційного і напівухудожнього фільму «Кролик Пітер», де озвучує одну з героїнь. Після Роббі повернеться на екрани в образі суперзлодійки Харлі Квінн в «Сиренах Готема».

«Меріан» займається студія Sony Pictures. У кінокартини поки немає дати виходу.

1449 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...