В український прокат виходить «Патерсон» з Адамом Драйвером

16 лютого 2017,  22:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматична кінокартина Джима Джармуша «Патерсон», яка претендувала минулого року на «Золоту пальмову гілку», стартує в українських кінотеатрах.

Драма «Патерсон» повідає про водія автобуса і скромноuj поета ім'я Патерсон, який живе звичайним життям у місті Патерсон, штат Нью-Джерсі. Кожен день він їздить по одному і тому ж маршруту, спостерігаючи за містом і його жителями, а у вільний час пише вірші для коханої дружини Лори. Мрійниця Лора є повною протилежністю спокійному Патерсону, який живе рутинно, але подружжя любить один одного; він підтримує всі починання дружини, а вона — його талант до поезії.

Головну роль у фільмі зіграв зірка серіалу «Дівчинки» і наукової фантастики «Зоряні війни: Пробудження сили» Адам Драйвер.

Дружину головного героя Лору втілила іранська актриса Голшіфте Фарахані, яку в травні можна буде побачити в блокбастері «Пірати Карибського моря: Помста Салазара».

Прем'єра «Патерсона» відбулася минулої весни на 69-му Каннському кінофестивалі, де він претендував на головний приз. Незважаючи на те, що «Золоту пальмову гілку» драма Джармуша так і не отримала, зате за підсумками традиційного голосування кінопреси, акредитованої на фестиваль, «Патерсон» потрапив у трійку кращих фільмів кіноогляду.

Кінокартину українські глядачі побачать у Києві, Вінниці, Дніпропетровську, Житомирі, Запоріжжі, Львові, Маріуполі, Одесі, Сумах, Тернополі, Ужгороді, Харкові та Чернівцях, де вона буде демонструватися в українській озвучці, а також англійською мовою з субтитрами.

Подивитися «Патерсона» в українських кінотеатрах можна з сьогоднішнього дня, 16 лютого.

1183 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: